Svi proizvodi

Propolis oral - na vodenoj osnovi, rasprišivač s aplikatorom

(3 recenzija)

Ne vjerujete da je propolis ukusan i da ga možete uzimati bez žličice meda ili šećera? Upoznajte inovaciju, isprobajte propolis nove generacije.

Robna marka: Medex
Oblik proizvoda: sprej s aplikatorom
Svrha proizvoda: otpornost , grlo
Pakovanje proizvoda: bočica s 30 ml otopine
54,00 HRK
DODAJ U

Sve lokacije
Propolis na vodenoj osnovi zadržava prirodna svojstva propolisa bez tipičnog i gorkog okusa. Namijenjen je svima koji ne smiju konzumirati alkohol, a naročito će mu se obradovati trudnice i dojilje.

Proizvod osim propolisa na vodenoj osnovi sadrži i med, ehinaceju, niacin, koji pridonosi očuvanju zdravih sluznica i vodeni ekstrakt kadulje. U proizvodu smo standardizirali ključne sastojke propolisa, bioflavonoide, koji biljke štite od mikroorganizama, i time osigurali njegovu stalnu kvalitetu.

Propolis na vodenoj osnovi je jednostavan za primjenu i iako je u bočici, primjeren je i za torbicu. Zato ga možete imati sa sobom ne samo kod kuće, već i na poslu, na hladnom zraku, u prostorijama s velikom gužvom ili ako samo želite osvježiti dah. Pomoću aplikatora ćete bez problema dostići željeno mjesto nanosa.
Preporučena dnevna količina jest 6 raspršivanja u usta. Otopinu 3 puta na dan po 2 puta raspršite neposredno u usnu šupljinu. Prije uporabe cjevčicu spreja okrenite pravokutno na bočicu. Otvorite usta i cjevčicu usmjerite na mjesto nanosa. Nakon uporabe cjevčicu vratite u prvobitan položaj.

Za jedan mjesec redovite primjene dovoljno je:
1 pakiranje.

Upozorenja:
Ne preporučuje se osobama alergičnim na propolis. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda.

Čuvajte na mračnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi do 25 °C.
Sastojci: Voda, med, tekući ekstrakt propolisa 10 %, emulgator: glicerol, vodeni ekstrakt kadulje u prahu (sadrži laktozu), ekstrakt ehinaceje u prahu, niacin, prirodna aroma, antioksidant: L-askorbinska kiselina.

Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača.
Sadržaj Na preporučenu dnevnu količinu (6 raspršivanja = 1,1 ml) % PDU*
Niacin 2,4 mg 15
Bioflavonoidi (izraženi kao kavna kiselina) 5,8 mg

*PDU = preporučen dnevni unos

Propolis
Propolis ili pčelinje ljepilo pčelinji je proizvod potreban za očuvanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda te im dodaju vosak. Ljepljiva im je smjesa potrebna za popravak saća i premaz unutarnjih zidova košnice, čime sprječavaju ulazak vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Koriste ga i za balzamiranje većih nametljivaca kojih se ne mogu drukčije riješiti. Time sprječavaju njihov raspad i tako se štite od zaraza i bolesti. Propolis u košnici također hlapi te time stvara prirodnu zaštitu koja omogućava zdrav razvoj i život pčelinjih obitelji. Glavne su djelatne tvari propolisa bioflavonoidi, biljna bojila koja štite biljke od mikroorganizama. Upravo sadržaj bioflavonoida određuje kvalitetu propolisa, stoga smo u Medexu standardizirali njegovu vrijednost u proizvodima i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Niacin
Niacin (vitamin B3) pridonosi očuvanju zdrave sluznice.

Recenzije

Favoriti