Način plaćanja, dostava i troškovi dostave

Kako mogu platiti naručene proizvode?

Proizvode naručene u internetskoj trgovini Medex.si možete platiti:

  • kreditnom karticom Visa, Mastercard, American Express putem sustava Stripe.

Koliko iznose troškovi dostave?

  • Za kupnje u ukupnom iznosu ispod 390 kn, trošak dostave je 39 kn.
  • Za kupnje iznad 390 kn, mi vam poklanjamo troškove dostave, tako da je za vas besplatna.

Kako se vrši dostava naručenih proizvoda?

Proizvode naručene u internetskoj trgovini Medex.si isporučuje dostavna služba GLS.

Dostava naručenih proizvoda vrši se u najkraćem mogućem roku i ovisi o dostupnosti proizvoda. Proizvode ćemo poslati na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno postupka kupnje, stoga vam preporučujemo da navedete adresu na kojoj se nalazite prijepodne. Također, preporučujemo da napišete broj mobitela na kojem ste dostupni tijekom prijepodneva kako bi vas kurir mogao nazvati i dogovoriti se s vama o načinu dostave.

Nakon što pripremimo paket, predajemo ga GLS-u zajedno s adresom, e-mailom i telefonskim brojem. GLS će vam putem e-maila ili SMS-a poslati prvu obavijest o predviđenoj dostavi i mogućem iznosu otkupnine. Svoju pošiljku možete pratiti i putem web stranice GLS (https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke.html).

  • Kad kurir skenira paket na dan dostave, automatski se šalje druga obavijest koja sadrži predviđeni 3-satni vremenski okvir za dostavu. Uključuje i broj kurira i odjela za korisničku podršku.

GLS je vrlo fleksibilan. S kurirom možete dogovoriti drugu adresu za dostavu ili preuzimanje paketa u GLS paketnoj trgovini. Paketne trgovine uključene su u postojeće trgovine ili benzinske postaje. Paket se može preuzeti tijekom rada GLS paketne trgovine s važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom. GLS paketomati nalaze se u područjima s velikim prometom i rade 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Paket preuzimate s primljenim kodom za preuzimanje. Upute i videozapis za preuzimanje paketa na paketomatu možete pogledati OVDJE

U slučaju neuspjelog pokušaja dostave, GLS kurir će vam ostaviti obavijest o prispjeloj pošiljci. U obavijesti je naveden broj paketa i telefonski broj dostavne službe GLS te njihova e-mail adresa na koju se možete obratiti za dodatna pitanja u vezi dostave paketa.

Favoriti