Nezaustavljiva ljepota iz Medexa

Upoznajte novu liniju ljepote iz Medexa koja dolazi u obliku dodataka prehrani u kapsulama za lijepu kožu: tu su Hyaluron, Ceramidi i Anti-celulit.

Prvo briga o koži

Briga o koži na prvom je mjestu za kozmetičke stručnjake. Najbolji temelj za lijep izgled je zdrava i blistava koža. Poklonite svoje povjerenje novoj liniji ljepote iz Medexa, koja vam nudi sigurnost i učinkovitost. Odaberite ljepotu kojoj vjerujete.


Učinkoviti dodaci prehrani u kapsulama

Zašto uzimati dodatke prehrani za kožu u obliku kapsula? Nanošenjem kreme ili seruma rješavamo posljedice koje se na našoj koži pojave izvana. Primjećujemo ih kao suhu ili masnu kožu, bore ili problematičnu kožu. To su kombinirane posljedice starenja, vremenskih utjecaja ili raznih drugih oblika oksidacijskog stresa. Zahvaljujući naprednom razvoju s dodacima prehrani sada također možemo utjecati na izvor koji uzrokuje te posljedice. Učinkovita apsorpcija aktivnih sastojaka kroz probavni trakt omogućuje nam da svojoj koži pružamo potporu kroz unutarnje slojeve kože. Na taj način u svoje tijelo unosimo koncentrirane hranjive sastojke koji redovitom konzumacijom poboljšavaju sastav kože.
Capsule with fruit ingridients.

U prirodno obojanim veganskim kapsulama.

Clinically proven Anti-age, Bez glutena


Hidratacija i elastičnost kože s ceramidima


CERAMIDI CERAMOSIDES, VITAMINI A,C,E I CINK U KAPSULI

+ Vitamin A i cink pridonose održavanju zdrave kože.
+ Vitamin C, E i cink igraju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
+ Vitamin C ima ulogu u nastajanju kolagena za normalno funkcioniranje kože.
+ Ceramosides™ pridonose hidrataciji i elastičnosti kože po cijelom tijelu
 

Ispitivanja


Ceramosides™ su koncentrirani bioaktivni lipidi pšenice koji poboljšavaju apsorpciju i metabolizam ceramida. S godinama se količina ceramida u epidermisu smanjuje, zbog čega koža gubi vlagu i elastičnost. Prirodni ceramidi Ceramosides™ izvor su svježih ceramida koji pridonose hidrataciji i elastičnosti kože po cijelom tijelu.


Smanjenje bora s hijaluronskom kiselinom


HIJALURONSKA KISELINA
ExceptionHYAL® Star U KAPSULI

Patentirana hijaluronska kiselina ExceptionHYAL® Star ima širok raspon veličina čestica, od 5 do 3.000 kDa, koje su također prirodno prisutne u ljudskoj koži i imaju širok spektar djelovanja (FULL-SPECTRUM). Nakon 4 tjedna korištenja ExceptionHYAL® Star smanjuje se vidljivost bora i povećava elastičnost i napetost kože, što pridonosi svježijem i mladolikijem izgledu kože.

Ispitivanja


Smanjenje celulita s kapsulama Anti-celulit


ANTICELULIT S PRIRODNIM EKSTRAKTIMA, VITAMINOM E I BAKROM U KAPSULI

+ Ekstrakt SelectSIEVE® Rainbow sadrži ekstrakt crne riže, kivija, crvene naranče i ananasa obogaćen bromelainom
+ Bakar pridonosi održavanju normalnog vezivnog tkiva.
+ Vitamin E i bakar igraju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
 

Ispitivanja


Kompleks biljnih ekstrakata i enzima u sinergiji pridonosi smanjenju celulita. Redovitom uporabom vidljivo se smanjuje izgled narančine kore na bedrima, bokovima i stražnjici. Koža postaje elastičnija i čvršća.
 


Gdje možete pronaći našu novu liniju ljepote?

Kapsule Hyaluron, Ceramidi i Anti-celulit možete pronaći u našoj internetskoj trgovini. Ceramide i Hyaluron možete pronaći i u sljedećim poslovnicama:
  • u DM drogerijama
  • u najbližoj ljekarni

www.medex.si/hr/proizvodi#sort-direction=desc;sort=recommended;categories=160%2C161%2C162
Internetska trgovina

Medex preporučuje

Favoriti