Svi proizvodi

NATURE BAR - naranča

(1 recenzija)

Pločica s bademima, kikirikijem, medom i narančom.

Robna marka: Medex
Svrha proizvoda: hrana , užina
Oblik proizvoda: pločica
Pakovanje proizvoda: pločica, 40 g, proizvod sadrži jednu porciju
13,43 HRK
DODAJ U

Sve lokacije
Pločica Nature bar naranča sadrži samo one sastojke koje možete vidjeti. I ništa drugo. Za sve ljubitelje slasnog i strastvenog s aromatičnom notom naranče, za slatki početak dana bez dodanog šećera, za novi zamah u drugom dijelu dana, za školsku užinu po mjeri roditelja i djece, za izlet vikendom u prirodu ili samo tako, jer je teško odoljeti kombinaciji orašastog voća, meda i kore naranče.

Pločice Nature bar naranča su odlične za brzu opskrbu energijom na radnom mjestu, u školi, na izletima, putovanjima ili u sportskim aktivnostima. Možete ih pojesti za užinu, desert ili kao brzi zalogaj i na taj način utažiti veliku glad ili da bi zadovoljili potrebu za dodatnom energijom ili slatkim.

Proizvedeno u EU za: Medex d.o.o., Slovenija
Upotreba proizvoda:
Pločica Nature bar naranča je odlična za brzu opskrbu energijom na radnom mjestu, u školi, na izletima, putovanjima ili u sportskim aktivnostima. Možete je pojesti za užinu, desert ili kao brzi zalogaj i na taj način utažiti veliku glad ili da bi zadovoljili potrebu za dodatnom energijom ili slatkim.
Sastojci: med 26 %, kikiriki 17%,  bademi 13 %, kora naranče 12 %, brazilski oraščiči, pekan orah, sjemenke suncokreta, rižine pahuljice, kokosovo ulje.
Može sadržavati tragove soje i sezama.
 
Nutritivna deklaracija Na 100 g Po obroku 40 g
Energetska vrijednost 2047 kJ / 495 kcal 819 kJ /197 kcal
Masti 35 g 14 g
od kojih: zasićene masne kiseline 5,5 g 2,2 g
Ugljikohidrati 31 g 12 g
od kojih: šećeri 24 g 9,6 g
Dijetalna vlakna 6,7 g 2,7 g
Bjelančevine 11 g 4,4 g
Sol 0 g 0 g

        

Recenzije

Favoriti