Svi proizvodi

MSM lift + Q10

(1 recenzija)

MSM lift + Q10 u otopini je vegansko rješenje s inovativnom formulom za održavanje mladenačkog izgleda kože te lijepih noktiju i kose. Namijenjen je i onima koji izbjegavaju kolagen i druge dodatke prehrani životinjskog podrijetla. Jednostavan za korištenje i doziranje!

Robna marka: Medex
Svrha proizvoda: koža , kosa , nokti
Oblik proizvoda: tekočina
168,45 HRK
DODAJ U

Sve lokacije

Vegansko rješenje u otopini za lijepu kožu, kosu i nokte


MSM lift + Q10 u otopini je vegansko rješenje s inovativnom formulom za održavanje mladenačkog izgleda kože te lijepih noktiju i kose. Namijenjen je svima, pa tako i onima koji izbjegavaju kolagen i druge dodatke prehrani životinjskog podrijetla.
MSM je zapravo organski izvor sumpora (metil sulfonil metan). Treći je najčešći mineral u ljudskom tijelu, ali se često ne unosi dovoljno s prehranom. U Medexovom MSM lift + Q10 nalazimo patentirani oblik OptiMSM®, najčišći MSM na tržištu, i CAVAQ10®, koenzim Q10, s 18 puta boljom bioraspoloživošću od ostalih koenzima. Uz sinergijsko djelovanje, OptiMSM® i CAVAQ10® učinkovito smanjuju bore te povećavaju čvrstoću i elastičnost kože. Formula je nadopunjena ostalim ključnim mineralima ljepote - selenom, cinkom i bakrom.
Medexov MSM lift + Q10 stvoren je za sve:
 • koji bi željeli poboljšati čvrstoću, elastičnost i hidrataciju kože s 100% veganskim proizvodom bez glutena, umjetnih aroma i boja,
 • koje muče izražene bore na licu,
 • koji želite eliminirati neravnomjernu boju kože i pigmentne mrlje,
 • koji ste umorni od krhkih ili lomljivih noktiju i želite jake i lijepe nokte koji će biti pravi ukras vaših ruku,
 • želite učiniti nešto da vaša kosa bude bujnija, jača i sjajnija.
 

Savršena kombinacija s klinički dokazanim sastojcima i ANTI-AGE učinkom

 • Najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, je visokokvalitetan, pročišćen i biodostupan organski oblik sumpora, dobiven posebnim tehnološkim postupkom destilacije. Klinički dokazano doprinosi smanjenju bora, poboljšanju čvrstoće i elastičnost te hidrataciji kože.
 • CAVAQ10® je inkapsulirani koenzim Q10 s čak 18 puta boljom bioraspoloživosti od ostalih koenzima Q10, a inovativna formula osigurava veću stabilnost koenzima Q10 u tekućini i učinkovitiju apsorpciju.
 • Selen i cink doprinose održavanju zdravih noktiju i kose te doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
 • Cink doprinosi održavanju normalne kože.
 • Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj boji kože i kose.
 
 

Koenzim Q10 inhibira starenje kože

Koenzim Q10 je spoj topiv u mastima koji je sastavni dio ljudskih stanica. Štiti tijelo od slobodnih radikala, koji su jedan od glavnih uzroka starenja. S godinama se, naime, sinteza koenzima Q10 u tkivima smanjuje. Najveći pad je već u razdoblju između 25. i 40. godine života, a nakon 50. godine u tkivima se stvara čak 20-60% manje koenzima Q10 nego oko 20. godine života.

Inovativna formula: zajamčena stabilnost koenzima Q10 i učinkovitija apsorpcija

Uz dovoljno visoku dnevnu dozu Q10 (50 mg), pri korištenju dodataka prehrani s ovim koenzimom trebamo uzeti u obzir bioraspoloživost i stabilnost. Kada unosimo patentirani inkapsulirani koenzim CAVAQ10®, iz crijeva u krvotok prelazi čak 18 puta više ovog važnog koenzima nego u drugim oblicima. Koenzim Q10 je vrlo osjetljiv spoj i brzo se razgrađuje u tekućim proizvodima. A mi smo razvili upravo posebnu formulu koja omogućuje dulju postojanost koenzima Q10. U otopini MSM lift + Q10 koenzim Q10 se razgrađuje četiri puta sporije nego u konkurentskim proizvodima i tako zapravo daje očekivani učinak.
 

Prirodni MSM ne postoji u dodacima prehrani

Neki proizvođači i trgovci zaista tvrde da njihovi dodaci prehrani sadrže prirodni MSM, ali to nije točno. MSM se inače nalazi u tragovima u nekim vrstama povrća, kao što su, primjerice, luk, češnjak i kupusnjače, te u hrani bogatoj proteinima kao što su mlijeko, jaja, sjemenke i orašasti plodovi. Međutim, količina metil sulfonil metana u prirodnim resursima premala je da bi se iz njih ekstrahirala u prehrambene svrhe, pa se dobiva sintetički u laboratorijima.

U prirodnim izvorima, MSM je, naime, prisutan u koncentracijama manjim od 1 µg/kg. Kada bi se dobivao iz prirodnih izvora ekstrakcijom, za 200 g MSM-a bilo bi potrebno čak 200 tona materijala! Budući da je proces nastanka molekule MSM-a jasan, mogu stvoriti kemijski potpuno isti spoj koji se nalazi u prirodi. Na ambalaži MSM-a tako često nalazimo naznaku da se radi o prirodnom MSM-u, iako je dobiven sintetički.

MSM dobiven postupkom destilacije jedini je siguran i dobar izbor

Nisu svi MSM na tržištu dobiveni na isti način. O postupku pročišćavanja spoja, naime,ovisi koliko će tvari štetnih za zdravlje sadržavati MSM, odnosno koliko će biti kvalitetan dodatak prehrani.
OptiMSM® u Medexovom MSM lift + Q10 dobiven je postupkom destilacije, a ne kristalizacije kao većina drugih MSM dodataka prehrani na tržištu. Dobivanje kristalizacijom je doduše jeftinije, ali tako dobiveni MSM može sadržavati teške metale, što može imati negativne posljedice po zdravlje. Zato je OptiMSM® jedini siguran i dobar izbor za vas.
 

Najčišći MSM koji provjereno ne sadrži zdravlju štetne spojeve

Proces proizvodnje visokokvalitetnog pročišćenog OptiMSM® odvija se u američkom pogonu, gdje se proizvodi isključivo MSM. Proizvodnja uključuje višestupanjsko pročišćavanje destilacijom i laboratorijske analize, kojima se dodatno provjerava čistoća svake serije proizvoda.
 

MSM lift + Q10 ne sadrži vitamin C, što je DOBRA VIJEST

Vitamin C negativno utječe na stabilnost i postojanost koenzima Q10, stoga ga nismo dodali ovoj inovativnoj formuli jer bismo smanjili njezinu učinkovitost. Naravno, dnevna doza MSM lift + Q10 može se nadopuniti i obogatiti odvojenim unosom vitamina C.
 

Izvrstan okus i jednostavno korištenje

MSM lift + Q10 u otopini oduševit će vas izvrsnim voćnim okusom naranče i ananasa. Preporučenu dnevnu količinu od 20 ml dozirajte s priloženim spremnikom za doziranje. Otopina se može brzo i lako progutati samostalno ili s proizvoljnim napitkom. Preporučamo da proizvod čuvate na sobnoj temperaturi kako ne bi kristalizirao. Iako ćete učinke vjerojatno primijetiti tek nakon 8 tjedana korištenja, preporučujemo korištenje najmanje 16 tjedana kako bi učinci bili zaista vidljivi.
 
Preporučena dnevna doza je 20 ml koja se može dozirati s priloženom posudicom. Konzumirajte ga samog ili s proizvoljnim napitkom kako biste ublažili gorak okus. Za vidljive učinke preporučujemo redovitu uporabu najmanje 16 tjedana. Raslojavanje ne utječe na kvalitetu proizvoda. Prije uporabe protresite!


Upozorenje:
 • Pretjerana konzumacija može imati laksativni učinak.
 • Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti.
 • Ne preporučujemo njegovu upotrebu osobama koje su alergične na bilo koji sastojak.
 • Zbog sastojaka prirodnog porijekla mogu postojati manja odstupanja u izgledu proizvoda.
 • Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Važno je slijediti smjernice za zdrav način života.
 • Čuvajte izvan dohvata djece!
 • Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Potrošite u roku od mjesec dana nakon otvaranja.
Sastojci: Voda, emulgator: sorbitol, koncentrirani sok od naranče, OptiMSM® (metil sulfonil metan, silicij dioksid), enkapsulirani koenzim Q10 CAVAQ10®, cink glukonat, L-selenometionin, bakrov glukonat, regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, ekstrakt citrusa, sredstvo za zgušnjavanje: ksantan guma, konzervans: kalijev sorbat.

 
Sadržaj Preporučena dnevna količina
(20 ml)
% PU*
OptiMSM®   2 g
Koencim Q10 50 mg
Cink 3 mg 30
Selen 27,5 μg 50
Bakar 0,5 mg 50

**PU – preporučeni dnevni unos.

Recenzije

Favoriti