Svi proizvodi

Kolagenlift

(3 recenzija)

Kolagen, hijaluronska kiselina i vitamin C za lijepu kožu.

Robna marka: Medex
Oblik proizvoda: prah
Svrha proizvoda: koža
Pakovanje proizvoda: limenka, 120 g
160,50 HRK
DODAJ U

Sve lokacije
Kolagenlift u prahu sadrži hidrolizirani kolagen NatiCol®, vitamin C i hijaluronsku kiselinu – kombinaciju aktivnih sastojaka koji pridonose očuvanju lijepe kože.

Kolagen NatiCol® ribljeg porijekla klinički dokazano smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože. Nema neugodan miris ni okus i sadrži male čestice kolagena s niskom molekulskom masom, koje se odlično apsorbiraju u tijelo. Hijaluronska kiselina ispuni prostor među kolagenskim vlaknima, a vitamin C ima ulogu u nastanku kolagena za normalnu funkciju kože.

Kolagen predstavlja 30 % svih bjelančevina u ljudskome organizmu te je tako najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu. Nalazi se u dubljim slojevima kože (u dermisu), gdje skupa s hijaluronskom kiselinom i elastinom osigurava čvrstoću kolagenske mreže i elastičnost kože. Starenjem se količina kolagena u dermisu smanjuje, posljedično koža postaje manje elastična i počinje se opuštati i borati. Redovitim uzimanjem kolagena, koži se vraćaju hranjive tvari koje u prirodnom procesu starenja gubi, a time se pobrinete za očuvanje mladenačkog izgleda.
Preporučena dnevna količina je 1 vrhom puna priložena mjerica (8 g). Dodajte je u 2 dl hladne tekućine i dobro promiješajte dok se potpuno ne otopi. Nakon uporabe proizvod dobro zatvorite.

Kolagen u proizvodu je ribljega prijekla, stoga je primjeren za vegetarijance.

Za jedan mjesec redovitog uzimanja dovoljna su:
2 pakiranja (jedno pakiranje dovoljno je za 15 dana redovitog uzimanja).

Upozorenja:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Važno je pridržavati se smjernica zdravoga načina života. Čuvati od dohvata male djece!

Čuvajte na suhom mjestu na sobnoj temperaturi do 25 °C.
Sastojci: Hidrolizirani riblji kolagen Naticol®, inulin, prirodne arome, vitamin C, hijaluronska kiselina, cikla u prahu.
 
Sastojci Na 100 g Na porciju* (8 g)
Hidrolizirani kolagen NatiCol® 62,5 g 5 g
Hijaluronska kiselina 125 mg 10 mg
Vitamin C 1000 mg 80 mg (100 % PU**)

*Proizvod sadrži 15 porcija. / **PU = preporučeni unos.
 

Recenzije

Favoriti