Svi proizvodi

Kolagenlift

(1 recenzija)

Zaustavite vrijeme koje ostavlja tragove na vašoj koži. Uzimajte Kolagenlift.

Robna marka: Medex
Oblik proizvoda: otopina
Svrha proizvoda: koža
Pakovanje proizvoda: 10 bočica po 9 ml; neto količina: 90 ml
188,40 HRK
DODAJ U

Sve lokacije
Kolagen Verisol ® bjelančevina je s posebnim aminokiselinskim sastavom i dobrom bioraspoloživošću. Sadrži male molekule kolagena koje se učinkovito apsorbiraju u kožu i nahrane je iznutra. Hijaluronska kiselina ispuni prostor između kolagenih vlakana, a dodani niacin pridonosi očuvanju zdrave kože.

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u ljudskome tijelu i spada u strukturne proteine s funkcijom davanja potpore i oblika. Važan je graditelj zglobne hrskavice, kože, noktiju i kose. Nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu se uspori, zato koža s godinama gubi čvrstinu i elastičnost, počinju se pojavljivati prve bore. Posljedica smanjenja količine hijaluronska kiseline jest da koža postaje suha i opala.

Redovitim uzimanjem Kolagenlifta svoju ćete kožu nahraniti iznutra i vratiti joj ono što joj priroda s vremenom oduzima. Proizvod je u bočicama koje omogućuju jednostavno dnevno korištenje. Bez bojila i umjetnih aroma.
Preporučena dnevna količina jest sadržaj jedne bočice. Popijte je samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučeno je najmanje 60-dnevno uzimanje.

Za jedan mjesec redovitog uzimanja dovoljna su:
3 pakiranja (jedno pakiranje dovoljno je za 10 dana redovitog uzimanja).

Upozorenja:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda.

Čuvati na mračnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi do 25 °C
Sastojci: Voda, emulgator: sirup sorbitola, kolagen Verisol®, natrijev hialuronat, niacin, sredstva za reguliranje kiselosti: citronska kiselina i vinska kiselina, prirodne arome, konzervans: kalijev sorbat. Bez bojila i umjetnih aroma.
Sadržaj Na preporučenu dnevnu količinu (1 bočica = 9 ml) % PDU*
Kolagen Verisol® 2,5 g
Hijaluronska kiselina 30 mg
Niacin 4,8 mg 30

*PDU = preporučen dnevni unos

Recenzije

Favoriti