Svi proizvodi

Eritritol, 500 g

Prirodni stolni zaslađivač na bazi eritritola.

Robna marka: Medex
Svrha proizvoda: hrana
Oblik proizvoda: sitni kristali
Pakovanje proizvoda: vrećica 500 g
86,18 HRK
DODAJ U

Sve lokacije
Prirodni stolni zaslađivač na bazi eritritola. Razveselit će sve koji slijede preporuke KETO, PALEO ili LCHF načina prehrane.

Eritritol je prirodni zaslađivač u obliku sitnih kristala, dobiven prirodnim postupkom fermentacije. U prirodi se nalazi u raznim vrstama voća, poput kruške, grožđa, dinje i lubenice te u fermentiranim proizvodima poput sojinog umaka, vina i sakea.

Eritritol je izvrsna zamjena za bijeli šećer, sirupe i umjetna sladila. Prirodno je sladak, bez zaostalog okusa u ustima te izgledom i strukturom sličan običnom šećeru.

Proizvođač: Medex d.o.o., Slovenija
Eritritol možete koristiti za zaslađivanje hladnih i toplih napitaka, pripremu sirovih slastica, dodavanje u smoothieje ili posipanje svježeg voća. Zbog otpornosti na visoke temperature pogodan je i za kuhanje i pečenje. Njegova slatkoća je oko 2/3 uobičajenog, bijelog šećera, pa upotrijebite jednu i pol žličicu eritritola da zamijenite jednu žličicu šećera.

Eritritol je pakiran u ambalažu koja se može ponovno zatvoriti, tako da zadržava svoju kvalitetu i nakon otvaranja. Nakon otvaranja proizvod čuvajte na suhom i hladnom mjestu do temperature od 25 °C.
100 % eritritol, porijeklo: Francuska
Sadržaj Na 100 g
Energetska vrijednost 0 kJ/0 kcal
Masti 0 g
od toga: zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 100 g
od toga: šećeri 0 g
od toga: polioli 100 g
Vlakna 0 g
Bjelančevine 0 g
Sol 0 g


Bez konzervansa, bojila i umjetnih aroma.

Recenzije

Favoriti