Pobrinite se za čvrsto tijelo i aktivan stil života
S mislima da se moramo početi intenzivnije baviti svojim tijelom, u prvom redu susrećemo se kada započnemo redoviti posao - pogotovo ako on uključuje sjedenje za računalom satima. Tijekom godina utvrđujemo da sve teže oblikujemo svoje tijelo i da posljedično moramo više energije i vremena uložiti u vježbanje i aktivnosti. Zašto se to događa?

Kolagen je prisutan i u mišićima, gdje je glavna komponenta vezivnog tkiva koje okružuje mišićna vlakna. Mišićima omogućuje čvrstoću i fleksibilnost. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da obnavlja kolagen, mišići postaju labaviji, te također počinjemo gubiti mišićnu masu. Kad počnemo intenzivno - namjerno ili nenamjerno - gubiti tjelesnu težinu, naša koža također gubi fleksibilnost.

Kolagenbody uz redovne tjelesne aktivnosti pridonosi lijepo oblikovanim mišićima i čvrstom tijelu.

Kako održavamo čvrstoću tijela?

Najvažnije je da redovito vježbamo tijekom čitavog života. Aktivni stil života osnovna je predispozicija za održavanje zdravog tijela, a u održavanju mišićne mase mogu pomoći prehrambeni dodaci s kolagenom, koji pomažu u održavanju fleksibilnosti, poboljšanju sastava tijela i povećanju učinak vježbanja. Konzumiranjem hidroliziranog kolagena moguće je u svoje tijelo posebno učinkovito unijeti sastojke koji nedostaju. Kolagen Bodybalance™, koji sadrži Kolagenbody je kolagen u obliku manjih čestica niske molekularne težine, proizvedenih posebno patentiranom tehnologijom. Takva vrsta kolagena se u tijelu brže i bolje apsorbira iz crijeva u krvotok te služi kao kvalitetan izvor proteina za održavanje i jačanje mišića.


S dodatkom magnezija

Kolagenbody sadrži hidrolizirani kolagen Bodybalance™ goveđeg izvora, magnezij i vitamin C u prahu. Magnezij u proizvodu je u obliku magnezijevog citrata, koji je jedan od najboljih bioraspoloživih oblika magnezija i dobro se apsorbira u tijelu. Magnezij ima ulogu u sintezi proteina i doprinosi funkciji mišića te održavanju zdravih kostiju. Time izvrstno nadopunjuje kolagen koji kao izvor proteina doprinosi održavanju i povećanju mišićne mase i održavanju zdravih kostiju. Vitamin C, pored ostalih blagotvornih zdravstvenih učinaka, ima ulogu u stvaranju kolagena u tijelu.


Naš savjet: Kolagenbody uz aktivno vježbanje

Kolagenbody uz redovite tjelesne aktivnosti doprinosi lijepo oblikovanim mišićima i čvrstom tijelu. Koje su još prednosti njegove upotrebe?
  • U kombinaciji s treningom izdržljivosti povećava mišićnu masu i osigurava veću mišićnu snagu.
  • Poboljšava omjer između mišićne mase i tjelesne masti.
  • Potiče bržu regeneraciju mišića.
Korištenje Kolagenbody preporučuje i Nataša Gorenc, osobna trenerica, motivatorica i mama, koju možete pratiti u slovenskom televizijskom showu, gdje pomaže pojedincima s prekomjernom tjelesnom težinom ostvariti svoje snove.


Korištenje Kolagenbody

Preporučena dnevna količina je 1 priložena mjerica i pol (10 g). Dodajte ju u 2 dl hladne tekućine i dobro promiješajte. Preporučujemo redovno svakodnevno korištenje dva puta na dan. Kolagenbody je prirodni prehrambeni dodatak prirodnog izvora, stoga ga je potrebno konzumirati dulje vrijeme. Prve pozitivne promjene obično se javljaju nakon mjesec dana, no preporučujemo da ga koristite najmanje dva mjeseca odnosno čitavo vrijeme tijekom vježbanja odnosno treninga. Preporučujemo ga rekreativcima i upornim sportašima za bržu regeneraciju mišića te starijim osobama koje se suočavaju s padom mišićne mase.

Upoznaj kolagene iz Medexa
 

 
Internetska trgovina

Medex preporučuje

Slični članci

Favoriti