Kako Lara Komar brine o svom izgledu?
Uređen izgled i samopouzdanje koje dolazi s njim vrlo su važni u glumačkoj profesiji. Izgled glumca ili glumice značajno nadopunjava energiju koju isijava kada su kamere uključene, kao i kad su isključene. Lara Komar svjesna je da je duga, jaka i zdrava kosa njen zaštitni znak. Povjerila nam je kako se nosila s nepisanim zahtjevima glumačkog svijeta: „Kako bih se snašla u ulozi, oslanjam se na svoju inspiraciju. Svoj mladenački izgled zahvaljujem kolagenu iz Medexa.“

Lara Komar svjesna je, naime, da kolagen ima ključno značenje za održavanje elastične i mladolike kože, sjajne i jake kose te zdravih noktiju, stoga je prisegnula da će svakodnevno koristiti naš kolagen.
Probudite ljepotu u sebi konzumiranjem kolagena u obliku prehrambenog dodataka, čime tijelu pružate izvor građevnih blokova vlastitog kolagena. Tako ćete usporiti proces starenja kože i stvaranja bora te poboljšati izgled kose i noktiju.

Više o kolagenu

Znate li da odsada o svom beauty ritualu možete voditi računa i kada ste na putovanju?

 

Anti-age kolageni u praktičnom pakiranju

Uredan izgled ključan je za našu samosvijest, a svakako tome doprinose i sjajna koža, lijepi nokti i gusta kosa. Izgleda da svjež i mladolik izgled nije važan samo u glumačkoj profesiji, već i na svakom koraku - bilo da koračamo u petama, sandalama ili sportskoj obući.

Kolagen u prahu i Kolagenlift u vrećicama iz Medex učinkovit su izbor za tvoj mladenački izgled na putovanju! Bez dodanog šećera, konzervansa, umjetnih boja i aroma.

Od sada je dnevna doza kolagena dostupna i u vrećicama, priručnoj ambalaži koje se, uz to, može jednostavno pospremiti u malu vrećicu. Za snažnu kosu, njegovane ruke i blistavu kožu možemo se pobrinuti također kada si priuštimo kavu tijekom jutarnjeg sastanka, uz popodnevni čaj s prijateljicom, na ručku s obitelji ili u osvježavajućem napitku na dugo očekivanom odmoru.

Kolagen s vitaminom C u prahu


za lijepu kosu, nokte i kožu
Sadrži: kolagen goveđeg porijekla i vitamin C

Kolagenlift u prahu


poboljšava napetost i elastičnost kože te smanjuje vidljivost bora
Sadrži: hidrolizirani kolagen ribljeg porijekla, hijaluronsku kiselinu i vitamin C.

Coffee & collagen


za lijepu kožu, nokte i kosu
Sadrži: instant kava, kolagen goveđeg porijekla i vitamin C

Pronađite Medexove proizvode u najbližoj trgovini
Internetska trgovina

Medex preporučuje

Slični članci

Favoriti