Svi proizvodi

Bio gelée royale forte, kapsule

(2 recenzije)

Matična mliječ iz ekološke proizvodnje.

Robna marka: Medex
Svrha proizvoda: otpornost
Oblik proizvoda: kapsule
Pakovanje proizvoda: 30 kapsula po 370 mg; neto količina: 11,1 g
111,91HRK 14,94 EUR
DODAJ U

Senzacionalno.hr Sve lokacije
Za čovjeka je matična mliječ idealan svakodnevni dodatak prehrani. Bio gelée royale forte i u kapsulama pomaže da tijelo ne klone! Uz svoju »forte« moć najjači je član Medexove serije proizvoda Gelée royale

Kapsule Bio gelée royale forte su prehrambeni dodatak s 1000 mg matične mliječi iz ekološke proizvodnje u jednoj kapsuli. Liofilizirani (dehidrirani) oblik matične mliječi čuva sve njezine prirodne sastojke i odlična je dopuna svakodnevnoj prehrani. Preporučujemo ih svima koji su izloženi povećanim tjelesnim aktivnostima i drugim naporima.
 
Proizvod je bez konzervansa, boja, umjetnih aroma i sladila. Primjeren je i za vegetarijance.
Preporučena dnevna količina je 1 kapsula. Konzumirajte ju prije doručka, s 2 dl tekućine.

Za jedan mjesec dana redovne upotrebe dovoljno je:
1 pakiranje.
 
Upozorenja:
Osobama koje su alergične na matičnu mliječ ne preporučujemo upotrebu. Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je slijediti smjernice zdravog načina života. Čuvati izvan dohvata djece! Zbog prisutnosti prirodnih sastojaka moguća su manja odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda.
 
Čuvati na tamnom i suhom mjestu pri temperaturi do 25°C.
Liofilizirana matična mliječ* 91% (334 mg liofilizirane matične mliječi odgovara 1000 mg svježe matične mliječi), maltodekstrin*, biljna ovojnica (hidroksipropil metilceluloza).
*Iz ekološke proizvodnje.


Bez konzervansa, boja, umjetnih aroma i sladila.
 
Sadržaj Po preporučenu dnevnu količinu (1 kapsula = 370 mg)
Liofilizirana matična mliječ (odgovora 1000 mg svježe matične mliječi) 334 mg
od toga: 14 mg

*PDU = preporučen dnevni unos

Matična mliječ
Matična mliječ ili gelée royale najdragocjenjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode ju mlade pčele dojilje, stare od 5 do 12 dana, te njome čitav život hrane pčelinju pčelu - maticu, koja se brine za opstanak vrste. Matica je genetski potpuno identična drugim pčelama, no zbog hranjenja isključivo matičnom mliječi gotovo je dvostruko veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i jedina je spolno razvijena u košnici. Smatra se najplodnijim bićem na planeti, jer dnevno izlegne i do 3000 jajašaca, čija ukupna težina premašuje njezinu vlastitu. U starom Egiptu matičnu mliječ koristili su faraoni koji su ju nazvali „hrana bogova“, a danas znamo da se njezina iznimnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se u prirodi ne pojavljuje nigdje drugdje. Sadržaj 10 HDA je važno mjerilo kvalitete matične mliječi, pa smo u Medexu njezinu  vrijednost u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Recenzije

Favoriti