BeePower, športni gel z medom

Medex je razvio sportski gel s medom, obogaćen prirodnim ekstraktima, prilagođen aktivnim sportašima i rekreativcima.


Želje sportaša temelj su našega razvoja

Medex je započeo razvoj sportskih gelova na inicijativu sportaša koji su nam povjerili da žele energetske pripravke na prirodnoj osnovi. Sportska prehrambena industrija temelji se na pripravcima sa sintetičkim sastojcima, prerađenim šećerima i konzervansima, a sportaši traže proizvode koje bi bez loše savjesti mogli redovito koristiti tijekom sportskih aktivnosti. U Medexovom odjelu za razvoj zapošljavamo stručnjake sa znanjem o prirodnim prehrambenim sirovinama, stoga smo neustrašivo prihvatili izazov!

Surađivali smo s testnom skupinom sportaša koji su nam iz prve ruke rekli koji su glavni problemi s kojima se susreću tijekom treninga i na utakmicama i kakve učinke posljedično očekuju od proizvoda sportske prehrane. Otkrivali smo s kojim tvarima imamo najbolja iskustva te isprobali različite vrste okusa. Rezultat su dva sportska gela s medom, koja su potvrdili i sportaši i nutricionisti.

4684.jpg
4682.jpg
4683.jpg
4679.jpg
4685.jpg
4686.jpg
4680.jpg
4687.jpg

Prednosti BeePower gela - snaga prirode za veću učinkovitost vježbanja

40-60% med
Med je prirodni izvor ugljikohidrata. Sadrži fruktozu i glukozu, stoga omogućuje brzu apsorpciju šećera pri povišenim potrebama tijekom intenzivnog vježbanja.

Bioaktivni prirodni ekstrakti
Sadrži standardizirane prirodne ekstrakte, čiju učinkovitost podržavaju različite međunarodne studije.

Blagi za želudac.
Na želudac pozitivno utječe sadržani ekstrakt đumbira koji ublažava želučane grčeve i mučninu.

Bez konzervansa, umjetnih boja i aroma.
Okus i boju gelu daju med i sadržani prirodni ekstrakti.Bez glutena! Sportski gel BeePower ne sadrži gluten, stoga je primjeren i za sve koji slijede bezglutensku dijetu.


Dva gela, dva učinka

Namenjen je povečanju psihične in fizične vzdržljivosti med dolgotrajno vadbo. Njegova glavna učinkovina je ekstrakt rožnega korena (Rhodiola rosea). Študije potrjujejo, da vpliva na odpornost na fizični in psihični stres, kar posledično vpliva na povečanje same vzdržljivosti med športno aktivnostjo.

Pronađite Medexove proizvode u najbližoj trgovini

Namijenjen je povećanju snage i eksplozivnosti kod intenzivnih vježbi. Glavni sastojak je ekstrakt crvenog špinata (Amaranthus hypocondriacus). Sadrži prirodno prisutne nitrite koji se u tijelu pretvaraju u dušikov oksid. On je prirodna signalna molekula koja proširuje žile i povećava opskrbu hranjivim tvarima i kisikom do mišića.

Pronađite Medexove proizvode u najbližoj trgovini

Internetska trgovina

Medex preporučuje

Favoriti